چاپ خبر
دبیرستان پسرانه علوم و معارف اسلامی صدرای فسا سه‌شنبه, ۰۲ خرداد ۱۳۹۶
7 تصور درست و غلط درباره درد(کلیک نمایید)

درد می تواند زندگی ما را تحت تاثیر قرار دهد و یا حتی کارهای روزانه مان را مختل کند، چون درد بسیار رایج است، عقاید و تصورات درست و نادرست زیادی درباره ی آن وجود دارد. در این جا به هفت تصوری که نسبت به درد وجود دارد اشاره کرده و درست و یا اشتباه بودن آن را بررسی می کنیم

 
 

تصور شماره ی 1: استراحت برای کمردرد خوب است

حقیقت: پزشکان معتقدند که استراحت مطلق یکی از بدترین کارهایی است که می توان برای کمردرد انجام داد. اگر شما به اندازه ی کافی فعال نباشید بدن تان شرطی شده و حتی موقع راه رفتن بیش از گذشته درد می کشید. ورزش های کششی،یوگا و ورزش های قدرتی به کاهش درد کمک می کنند.

تصور شماره ی 2: آب و هوا درد را تحت تأثیر قرار می دهد

حقیقت: اگر درد مفصل شما هنگامی که هوا سرد یا بارانی است بدتر شود، خیالاتی نشده اید. تغییرات در فشار هوا می تواند بعضی دردهای مفاصل به ویژه آرتریت را افزایش دهد، زیرا تغییر فشار هوا بر تغییر فشار مفاصل تأثیر می گذارد. 
هنگامی که هوا گرم شود و یا یک سامانه ی کم فشار در محل زندگی شما باشد، آن را یک امدادگر برای تسکین دردهایتان بدانید.

تصور شماره ی 3:کاهش وزن به دردهای مزمن کمک می کند

حقیقت: اگر دچار اضافه وزن هستید، کاهش وزن به معنی تحمیل فشار کمتر به بدن و در نهایت درد کمتر مفاصل و کمر است.

اگر دردتان بیش از یک یا دو هفته به طول انجامید و یا در کارهای روزانه تان اختلال ایجاد کرد به پزشک مراجعه کنید

کاهش چند کیلوگرم وزن اضافی به تسکین دردهای باسن و مفاصل زانو کمک زیادی می کند. کاهش وزن حتی حدود پنج کیلوگرم هم می تواند اثر مفیدی داشته باشد.

تصور شماره ی 4:درد اگر دلیل پزشکی نداشته باشد ناشی از تلقین است

حقیقت: اگر کارشناسان نتوانند دلیل درد را پیدا کنند این بدان معنا نیست که شما درد ندارید. درد تفسیر مغز شما از یک رویداد عصبی به نام "درد" است و با توجه به پیچیدگی انسان این امکان وجود ندارد که تمامی علل درد شناسایی شود. فیبرومیالژی وسندرم خستگی مزمن دو نوع از بیماری ها با درد زیاد هستند که ممکن است به طور مداوم وجود داشته باشند.

تصور شماره ی 5:لازم نیست نگران دردهای خفیف باشید

حقیقت: بسیاری از مردم معتقدند باید درد را در هر شرایطی تحمل کرد و باید تا آخر با او زندگی کرد، اما نباید هرگز درد را نادیده گرفت. ولی اگر دردتان بیش از یک یا دو هفته به طول انجامید و یا در کارهای روزانه تان اختلال ایجاد کرد به پزشک مراجعه کنید، حتی اگر دردتان با هر بار مصرف داروهای ضددرد، تسکین پیدا کرد.
درد یک چراغ قرمز است که وقتی روشن شد، خبر از یک مشکل جسمی می دهد.

تصور شماره ی 6:درد بخشی طبیعی از فرآیند پیری است

حقیقت: موهای خاکستری، چین و چروک و بعضی دردها ، بخش های جدا نشدنی از فرآیند پیری است، اما دردهای مزمن در این دوران طبیعی نیست. اگر در این دوره از زندگی تان دچار دردهای مزمن هستید حتما با پزشک گفتگو نمایید و یا از فیزیوتراپیستکمک بگیرید.

تصور شماره ی 7:ممکن است به داروهای ضد درد معتاد شوید

حقیقت: داروهای مسکنی که تجویز می شوند اغلب بی خطر هستند، اما به مرور زمان ممکن است بدن تان به داروهای ضد درد وابسته شود، اما این به این معنا نیست که شما معتاد می شوید. البته با ترک ناگهانی این نوع داروها علائمی را خواهید داشت، زیرا مصرف بیش از چند روزه ی این داروها این علائم را به طور طبیعی خواهد داشت. اگر می خواهید مصرف این داروها را ترک کنید، قبلش با پزشک مشورت نمایید.

انتهای پیام/.